Užvakar ispanai pakeitė virvę 150 metrų šuliny ties -500 m gyliu. Petzl šalmai save pateisina. Problema su kuru paviršiuje, išdegino beveik 10 litrų benzino. Mėgins užsisakyti Tsandripše. Visą naktį buvo stiprus vėjas. Palapinės liko sveikos.

Vakar komanda (Aidas, Gintas, Saulė, Vytis, Niall) išėjo 11 parų į urvą. Planas nusileisti į -1200 m, nes -700 m stovykla užimta rusų klubo. Rytoj į tą patį gylį išeina ispanai ir airiai. Prancūzai subėgios iki -1200 m be nakvynes, nes jiems nepatinka miegoti urve. Taigi, veiksmas prasidejo.

Šiandien komanda eina pagal planą. Šiąnakt nakvojo -1200 m ir eina iki -1600 m. Nakvoti planavo pasikelt į stovyklą -1400 m. Šiandien paviršių paliko ir visi kiti vyrukai, išskyrus serbą Ivan. Airiai ir ispanai išėjo į -1200 m ir rytoj judės toliau, o monstrai prancūzai subėgios iki -1400 m be nakvynės. Orai kol kas lepina, aplink griaudžia, bet nenukrito nei lašo dar. Tikėsimės, kad ir šiandien taip praeis pro šalį. Paviršiaus stovykloj pas mus baigėsi benzinas ir dujos, bet Laura ir Jurga čia genialiai jų susiorganizavo. Laukiam vakaro ir naujienų iš urvo.

 
Powered by Etomite CMS.