Kelionių sezono uždarymas

Ruduo. Derliaus metas. Laikas nuimti ir mūsų pasiekimų speleologijoje derlių.
Pagaliau dauguma mūsų grįžo iš savo vasaros klajonių. Kiti jau spėjo ir vėl pradėti ruoštis naujoms kelionėms, naujiems darbams. Taip ir sukamės šitame rate tarp pasiruošimo kelionei, kelionės, susitvarkymo po kelionės – pasiruošimo naujai. Kai kuriems iš mūsų vienos kelionės pabaiga iš ties reiškia naujos kelionės pradžią.
Ir vis tik norisi tarp šitokio mūsų užimtumo, tarp tų visų kelionių, - susitikti su bendraminčiais, draugais. Išgirsti, - kaip gi sekasi jiems: kur buvo, ko pasiekė, išmoko, ką sukūrė. Tiesiog neturime leisti likti nepapasakotoms istorijoms, nuotykiams, neparodytiems kadrams, nepasidalintoms emocijoms – jei tai gali suteikti džiugesio ir pasakotojui, ir klausytojui. Juk archyvai visada laukia! Spės ten dar viskas apdulkėti.

Taigi, Lietuvos speleologijos asociacijos vardu, siūlau susirinkti visiems speleologija besidomintiems žmonėms į krūvą: save parodyt – ir kitų pažiūrėt.

Kelionių sezono uždarymo renginys vyks spalio 1 – 2 dienomis Lietuvos speleologijos asociacijos Prezidento Eriko Laicono sodyboje Jurbarko r., Išlestakių k. (planas, kaip rasti – pridedamas).

Renginio programoje:
- Ekskursija po apylinkes. Aplankysime Burbiškių muziejuką, Margupio botaninį draustinį;
- Pasakojimai apie keliones, ekspedicijas, nuveiktus darbus ir kitus pasiekimus;
- Kūrybos speleologine tematika pristatymas;
- Dar niekur nematyti ir negirdėti speleo rungtys ir žaidimai;
- Sriuba iš kirvio ir vakaronė prie laužo.

Orų prognozės neturėtų gąsdinti, nes sodyboje visi tilpsime po stogu.
Pati sodyba yra puikioje vietoje – visai netoli Kauno. Iki Dubysos – 300 m – bus dar galima išsimaudyti, iki miško – 300 m. – bus galima ir pagrybauti. Vietos palapinėms yra daug. Bus laužavietė ir malkų.

Taigi kviečiame visus dalyvauti!
O jei turite ką papasakoti ar parodyti (o žinau, kad dauguma Jūsų tikrai turite) – netylėkite! Informuokite mane dėl įtraukimo į renginio programą.

Labai norėtųsi žinoti ir bent apytikrį ketinančių dalyvauti renginyje skaičių – tai jei Jūsų galimybės yra > 50 % - labia prašyčiau jau dabar užsiregistruoti.

Registracija, pasiūlymai ir visi kiti klausimai dėl renginio:
El. paštu jpazusyte[eta]gmail.com
Tel.: 8 676 35986

Besitikinti Jūsų dalyvavimo,
Jolanta Pažūsytė

LSA buveinė

 
Powered by Etomite CMS.