Balsuokite už konkurso nuotraukas!

Prasidėjo antras speleoklubo „Aenigma“ organizuojamo fotokonkurso „METŲ SPELEONUOTRAUKA“ etapas! Jau galite pamatyti dalyvių atsiųstas nuotraukas, balsuoti už jums patikusias ir jas komentuoti. Konkurse dalyvauja 198 nuotraukos, kurias atsiuntė 26 dalyviai iš jau tradicinių šalių - Lietuvos, Ukrainos, Rusijos, - ir kiek egzotiškesnių - Ispanijos, Austrijos, Prancūzijos, Kroatijos, Bulgarijos, Maroko ir JAV.

Nuotraukos eksponuojamos mūsų internetiniame fotoalbume https://galerija.speleo.lt/v/fotokonkursai/metu_nuotrauka_2011/ .

Balsuoti už nuotraukas bus galima iki 2012 m. vasario 7 d. Balsavimas internetu anoniminis. Balsavimo metu nuotraukų autoriai taip pat nenurodomi, tačiau jie bus surašyti prie nuotraukų pasibaigus konkursui.

Kaip balsuoti? Tiesiog pažymėkite nuo vienos iki penkių žvaigždučių, matomų po nuotrauka, ir spragtelėkite pele. Skaičiuojant publikos balsus į žvaigždučių skaičių nebus atsižvelgiama, bus skaičiuojamas tik bendras už nuotraukų balsavusiųjų kiekis.

Konkurso eiga:

  • Nuotraukų eksponavimas internetinėje galerijoje, vertinimas ir balsavimas už jas vyks nuo 2012 m. sausio 02 d. iki vasario 07 d. Balsavimas bus anoniminis.
  • Svarbu: pateiktos nuotraukos bus eksponuojamos sugrupuotos pagal temines kategorijas, tačiau vertinamos bus bendrai, neatsižvelgiant į kategorijas.
  • Nuotraukas vertins 5 profesionalių fotografų ir speleologų komisija. Internetinio balsavimo rezultatai turės papildomą (bet ne lemiamą) svorį nuotraukų įvertinimui. Laimėtojai bus paskelbti ir apdovanoti ne vėliau kaip 2012 m. vasario 16 d.

Daugiau apie fotokonkursą galite pasiskaityti jam skirtame skyrelyje.

PRIZAI:

Trečiąją vietą užėmusios nuotraukos autorius bus apdovanotas firminiais speleo.lt marškinėliais ir speleoklubo "Aenigma" įsteigtu prizu - prožektoriumi Petzl Tikka Plus.

Antrąją vietą užėmusios nuotraukos autorius bus apdovanotas firminiais speleo.lt marškinėliais ir parduotuvės "Kuprinė.lt" įsteigtu prizu - transportiniu maišu Aventure Verticale 35 L

Pirmąją vietą užėmusios nuotraukos autorius bus apdovanotas firminiais speleo.lt marškinėliais ir  speleoklubo "Aenigma" įsteigtu prizu - prožektoriumi Petzl Tikka XP.

 

Konkurso rėmėjai:

 

 
Powered by Etomite CMS.