Balsavimas už konkurso nuotraukas prasidėjo!

Prasidėjo antras speleoklubo „Aenigma“ organizuojamo fotokonkurso „METŲ SPELEONUOTRAUKA“ etapas! Jau galite pamatyti dalyvių atsiųstas nuotraukas, balsuoti už jums patikusias ir jas komentuoti. Konkurse dalyvauja 270 nuotraukų, kurias atsiuntė 31 dalyvis iš įvairių šalių: Ispanijos, Didžiosios Britanijos, Slovakijos, Moldovos, Irano, Lietuvos, Ukrainos ir Rusijos.

Nuotraukos eksponuojamos mūsų internetiniame fotoalbume https://galerija.speleo.lt/v/fotokonkursai/metu_nuotrauka_2010/ .

Balsuoti už nuotraukas bus galima iki 2011 m. vasario 7 d. Balsavimas internetu anoniminis. Balsavimo metu nuotraukų autoriai taip pat nenurodomi, tačiau jie bus surašyti prie nuotraukų pasibaigus konkursui.

Kaip balsuoti? Tiesiog pažymėkite nuo vienos iki penkių žvaigždučių, matomų po nuotrauka, ir spragtelėkite pele. Skaičiuojant publikos balsus į žvaigždučių skaičių nebus atsižvelgiama, bus skaičiuojamas tik bendras už nuotraukų balsavusiųjų kiekis.

Konkurso eiga:

  • Nuotraukų eksponavimas internetinėje galerijoje, vertinimas ir balsavimas už jas vyks nuo 2011 m. sausio 01 d. iki vasario 07 d. Balsavimas bus anoniminis.
  • Svarbu: pateiktos nuotraukos bus eksponuojamos sugrupuotos pagal temines kategorijas, tačiau vertinamos bus bendrai, neatsižvelgiant į kategorijas.
  • Nuotraukas vertins 5 profesionalių fotografų ir speleologų komisija. Internetinio balsavimo rezultatai turės papildomą (bet ne lemiamą) svorį nuotraukų įvertinimui. Laimėtojai bus paskelbti ir apdovanoti ne vėliau kaip 2011 m. vasario 16 d.

Daugiau apie fotokonkursą galite pasiskaityti jam skirtame skyrelyje.

PRIZAI:

Trečiąją vietą užėmusios nuotraukos autorius bus apdovanotas firminiais speleo.lt marškinėliais ir e-parduotuvės "Upėtakis" įsteigtu prizu.

Antrąją vietą užėmusios nuotraukos autorius bus apdovanotas firminiais speleo.lt marškinėliais ir parduotuvės "Armijai ir civiliams" įsteigtu prizu - prožektoriumi Fenix HL20.

Pirmąją vietą užėmusios nuotraukos autorius bus apdovanotas firminiais speleo.lt marškinėliais ir parduotuvės "Armijai ir civiliams" įsteigtu prizu - prožektoriumi Fenix HP10.

Geriausiai pasirodę dalyviai iš Lietuvos gaus žurnalų "Foto" ir "Kelionės ir pramogos" prenumeratas.

Konkurso rėmėjai:

           

 
Powered by Etomite CMS.