Kvietimas į 2011 m. speleomokyklą!

Sveiki visi, kam įdomus požeminis pasaulis :)

Speleoklubas „AENIGMA“ kviečia į 2011 metų speleomokyklą!

Siekdami sudominti speleologija kuo daugiau žmonių, kasmet buriame naują speleomokyklos kartą. Pagrindinis mokyklos tikslas - supažindinti su speleologija, laipiojimo virvėmis technika, urvų tyrimų metodais bei suteikti kitų būtinų speleologui žinių ir įgūdžių. Mokymų programa apima teorinius ir praktinius užsiėmimus. Mokyklos dalyviams suteikiamos galimybės prisijungti prie įvairių klubo organizuojamų kelionių, o mokyklos pabaigoje sudalyvauti mokomojoje ekspedicijoje į vieną iš urvų rajonų Kryme arba Kaukaze. Asmenys, išklausę speleologijos mokyklos kursą ir įgiję praktinių įgūdžių dviejų ekspedicijų metu, galės tapti Lietuvos speleologų klubo „Aenigma“ pilnateisiais nariais.
Speleomokykla truks nuo 2011 metų vasario iki birželio mėnesio. Kas savaitę vyks treniruotės, kartą į mėnesį – paskaitų seminarai su kitais užsiėmimais. Bus organizuojami praktiniai užsiėmimai ir žygiai. Speleomokyklos programa 2011 m.

Speleomokykla mokama.*
*Speleoklubas „AENIGMA“ yra pelno nesiekianti organizacija. Mokestis už mokyklą yra skirtas tik su mokyklos organizavimu susijusioms išlaidoms padengti (salės nuoma, įranga, spec.priemonės ir pan.)

Pageidaujančius užsiregistruoti prašome pateikti savo kontaktinę informaciją el. paštu: aenigma[eta]speleo.lt

Informaciją apie speleomokyklą galite rasti čia: https://speleo.lt/index.php?id=27

Nuotraukos: https://galerija.speleo.lt/v/renginiai/mokykla2008-2009/

Įžanginės paskaitos ir treniruotės (nemokamos):

Įžanginės paskaitos-prezentacijos, kurių metu Aidas Gudaitis papasakos apie speleologiją Lietuvoje ir pasaulyje, mūsų klubą, planus, galimybes ir t.t., vyks:

Vasario 8 d. 19 val. VGTU turistų klube (Saulėtekio al. 11-12 (kaip rasti))

Vasario 10 d.  18 val. Biofizikos auditorijoje VU Gamtos mokslų fakultete (M.K. Čiurlionio g. 21/27)

Vasario 14 d. 19 val.  415 auditorijoje VPU Gamtos mokslų fakultete (Studentų g. 39)

 

Taip pat vasario 9, 15 ir 18 d. 19 val. pakviesime jus į nemokamas treniruotes į treniruočių salę Vytenio 46B (kaip rasti salę, plačiau parašyta treniruočių skyrelyje). Susipažinsite su mumis, pačiupinėsite virves ir įrangą, galėsite užduoti jums rūpimus klausimus ir pamėginti palaipioti.

Apsisprendusiems lankyti speleomokyklą pirmos teorinės paskaitos prasidės jau vasario 26-27 d.!

 
Powered by Etomite CMS.